Optimeringspakken

Styrk din performance

Udvikl dig selv og din performance

Optimeringspakken er et 6 ugers individuelt forløb, hvor vi sammen optimere din krop samt din performance, og derved være et skridt foran dine konkurrenter.

Er du en performer, enten på jobbet eller i sportsøjemed? I så fald kender du nok til at det er altafgørende, at du kan levere varen, når det virkelig gælder. Sygdom eller skader det har du slet ikke tid til...

Men måske spiller tingene ikke helt som du ønsker dig –du kan måske ligefrem nikke genkende til nedenstående:

 • Du gør alt det rigtige, men der er alligevel nogle der lige er et skridt foran dig
 • Du er under konstant pres, for at performe optimalt
 • Du har brug for at skrue på de berømte 10% for at nå toppen
 • Du har en fornemmelse af, at du kan steppe et skridt op
 • Er du der, hvor du er klar til at gå all in og blive den bedste

Hvis ja – så er det tid til at opgradere kroppen.

Fokus på øget præstationsevne

Det individuelt forløb tager udgangspunkt i personlige tests, hvorefter vi skræddersyr et unikt forløb til dig. Første gang vi mødes, bruger vi 2 timer sammen for at sikre, at vi får det fulde billede af, hvor vi kan sætte ind, for at optimere din performance – lige meget om du er topleder, direktør, professionel sportsudøver eller super motionist, alle områder der sætter store krav til dine præstationer.

Udgangspunktet for forløbet er en afføringsprøve, hvor vi kan få et godt billede af din fordøjelse, spaltning af nærringsstoffer, uønsket gevækster som forstyrre din krop, inflammationer og meget andet. * (Læs mere om prøven nedenfor).

Derudover er kostvejledning, akupunktur og stressafbalancering virkningsfulde redskaber, som alle er en del af forløbet til en bedre performance. Jeg sætter ind på flere parametre, så vi får din krop og sind til at præstere optimalt.

Jeg er din personlige vejleder hele vejen og kan garanterer en grundig vejledning og indføring i alt, hvad vi skal arbejde med.

 

Efter endt forløb vil du have:

 • Større indsigt i, hvad du skal gøre for at optimere dine præstationer.
 • Et nøjagtig billede af hvordan din krop har det, hvordan optagelsen er og hvad du evt. har af ubudne gæster i din krop – vi fjerner dine forstyrrelser.
 • Mulighed for at sætte helt nøjagtig ind, ud fra DIN krop og dens aktuelle situation.
 • Et skræddersyet program til dig, som bringer dig til toppen.

Forløbet koster

7.700,- inkl. afføringsprøve.
Mulighed for at betale i forskellige rater.
2 rater: 1. rate; 3.900,- 2. rate; 3.900,- ialt: 7.800,-
3 rater: 1. rate; 3.000,- 2. rate; 2.500,- 3. rate; 2.500,- ialt: 8.000,-

Mulighed for at få dine penge retur, hvis ikke du opnår bedring.
(Måles ud fra et spørgeskema før og efter) Uanset hvad skal du betale for afføringsprøven pris (3.000,-) men kan få de 4.700,- igen. 

 

Med i prisen får du:

 • Opstartssession, hvor vi har god tid til at skabe det fulde billede af din krop og dens udfordringer.
 • I 6-8 uger er det muligt at få en ugentlig sparring på mail eller telefon, så du på intet tidspunkt står alene med hvad der måtte opstår af spørgsmål eller tvivl.
 • Opfølgning efter 6-8 uger.
 • Efterfølgende opfølgning 1.000,- pr. time.

Det er vigtigt for mig at have den nødvendige tid til at gøre en forskel for den enkelte. Derfor arbejder jeg max med 10 kunder i individuelle forløb af gangen.

Ønsker du at blive en af de næste, som jeg kan hjælpe, så skriv dig op på venteliste nedenfor, så vil du høre fra mig, når der er plads. (Max 5 pers i individuelle forløb af gangen)

 

OBS. Du skal kun skrive dig op hvis:

 • Du er topmotiveret.
 • Hvis du vil blive bedre og slå dine konkurrenter.
 • Hvis du er parat til at afsætte ekstra tid af, til at lykkes med det.

 

'Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb (eller en session) med Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.'

Mads Bo – High on Life

Det praktiske

Du vil inden vores første møde modtage et spørgeskema og en afføringsprøve. Spørgeskemaet sendes retur til mig.

Afføringsprøven skal du få taget hurtigst muligt (den tages derhjemme) og få sendt afsted, der er grundig vejledning vedlagt. Der går ca. 4 uger før jeg har svar på den. Når jeg har svar på den, mødes vi i min klinik i Grenaa eller Silkeborg.

Adressen er:
Klinik Damgaard - Nygade 24, 8500 Grenaa
Silkeborg LægeTestcenter - Vestergade 38, 8600 Silkeborg.

Læs mere om afføringsprøven her